Udtalelse om smertelindring og hypnose mod smerter. Jeg kontaktede dig oprindeligt pga. smerter i min venstre skulder, gennem ca. tyve år, hvor der ikke kunne findes en fysisk lægevidenskabelig årsag. Dette medførte dårlig nattesøvn og højt forbrug af smertestillende medicin. I gennemsnit spiste jeg 1-2 piller dagligt og var stadig absolut ikke smertefri.

Havde fået dig anbefalet

Jeg havde hørt om dig og hypnoseterapi via en bekendt og var derfor ret tryg ved det. Jeg havde aldrig prøvet hypnose før og var efterhånden villig til alt, idet lægerne havde opgivet at hjælpe mig. Jeg ville gerne have din hjælp til smertelindring og hypnose mod smerter.

Nu vidste jeg hvad læger og fysioterapeuter ikke havde registreret

Jeg fik, under hypnosen, mentale værktøjer til visuelt at fjerne smerten og forøge kropslig afslappethed. Især det sidste gjorde, at min venstre skulder blev sænket 2 cm under afslapningen. Smerten i skulderen kom altså via anspændthed og løft af venstre skulder. Dette var jeg ikke klar over og læger og fysioterapeuter havde ikke registreret det som årsag. I de første 3-5 uger måtte jeg visualisere afslapningen i kroppen måske 60-70 gange dagligt, hvor det samtidigt fjernede smerterne på under 30 sekunder.

Forbrug af smertestillende faldt med 95%

Mit forbrug af smertestillende medicin faldt allerede i den første uge derefter ca. 95%. I løbet af de efterfølgende måneder efter hypnoseterapien, har jeg kun taget smertestillende medicin pga. skulderen 2 gange, i tilfælde hvor jeg fysisk reelt HAR lavet en overbelastning af begge skuldre.

Fået værktøjer der fjerner smerten

Jeg bruger stadig afslapningsteknikken ca. 30 gange dagligt, hvor jeg knapt registrerer at jeg gør det. Det tager kun 1-2 sekunder nu og kan udføres i bil, på job, i sengen etc. og virker tit direkte forebyggende for smerter.

Sluppet af med søvnløshed

Min nattesøvn er ændret fra 5-6 timer til 7-8 timer, når vækkeuret tillader det. Over tid forventer jeg faktisk at min skulder forbliver afslappet og nede på plads, men tyve års forkert brug af kroppen tager tid at ændre.

Selv min hest’s myoser er næsten væk

Som rytter oplever jeg desuden at min hest reagerer særdeles positivt på at jeg kan sænke skulderen, da hesten er et spejl af rytteren og han derfor også fik belastet sin venstre skulder. Hans myoser i skulderen er næsten helt væk, ca. 2-3 mdr. efter. Han sænker nemlig sin venstre skulder, så snart jeg gør det.

Ekstra gevinst: Jeg er sluppet af med stress

En ekstra gevinst er at jeg slet ikke har været plaget af mental stress af nogen art, siden jeg fik afslapningsteknikkerne. Det virker nemlig også omgående på det.

Mange hilsner Anne

hypnose mod smerter smertelindring med hypnose smertelindring og hypnose mod smerter

Læs mere om Smertelindring og Hypnose mod smerter her: Hypnose mod smerter hypnose mod smerter