,

Er vi naturtalenter til parforholdet

Vi antager, at relationer skal være intuitive, og at romantik og forbindelsen med andre bare skal komme naturligt. Og at vi bare bør have en slags guddommelig fornemmelse af, hvordan vi skal være venlige og respektfulde i vores relationer og parforhold.

parterapi aarhus

Det er her myten om, at “De levede lykkeligt til deres dages ende” kommer ind.

parforholdet aarhus

Parterapi og metoder

Ja, det lyder dejligt, men det er ikke nødvendigvis rigtigt. For selvom de metoder og værktøjer, jeg anvender i min parterapi og giver videre, virker som sund fornuft. Som f.eks. at det er en god ide at diskutere problemer ved at bruge en blød opstart, så ingen bliver såret. Så er disse metoder simpelthen ikke så intuitive for de fleste af os. Men med professionel parterapi Aarhus kan disse metoder integreres naturligt i parforholdet.

Vi er ikke naturtalenter

Vi er ikke naturtalenter til at være venlige eller forstående hele tiden. Især ikke når vi føler, at vi må forsvarer os mod kritik. Eller når vi er så vrede, at det bliver svært at kommunikere respektfuldt eller rationelt. Nogle gange kan vi endda selv være bevidste om, at vi kan være spydige på grund af negative tanker og følelser, vi oplever om andre.

Hvad har vi med os

Især hvis vi har disse følelser med os fra vores opvækst. Igennem parterapi vil I kunne se og opleve disse tanker på en ny og mere forstående måde, og ikke blive fanget i negative tanker og følelser.

Hvordan få vi positive relationer

Men positive relationer og måden at være sammen på kræver forståelse og villighed, så du kan kommunikere på en respektfuld måde med alle dem du engagerer dig i. Det kræver en bevidsthed om, hvordan man undgår at være uhæmmet eller sårende, og hvordan man omdanner sine negative følelser til positiv vækst i sine relationer.

Derfor er parterapi ofte løsningen

For at kunne omdanne sine negative følelser til positiv vækst i parforholdet. Betyder at I skal vide, hvordan lige netop jeres relation fungerer. Med Professionel Parterapi Aarhus får i arbejdet med de bump der nu måtte være på jeres vej, og I lærer signalerne og hinanden bedre at kende. Det er ofte her forandringen begynder at indtræffe og de negative følelser omdannes til positiv vækst.

parforholdet aarhus

Læs mere om Professionel Parterapi i Aarhus her: Parterapi