Coaching kort fortalt.

Coaching i Aarhus


Gennem coaching i Aarhus hos mig eller som Online Konsultation. Kan du “åbne op” for at se flere løsninger på den samme udfordring – uanset om den er erhvervsmæssig, eller det er professionelt eller privat. Coachingen foregår mellem dig som coachee og mig som coach. Hvor vi har indgået en aftale der er udarbejdet og defineret ud fra dine interesser, dit ønske og dit mål. Formålet med at arbejde med mig som din coach, er at øge dine potentialer og dine ressourcer.

Stil krav til din coach

Når man søger en Coach er det vigtigt, at man både stiller krav til vedkommendes erfaring og uddannelse. Men også kommer til coaching med sit eget engagement i processen. Professionel Coaching i Aarhus eller som Online Konsultation hos mig, sikre dig at der anvendes evidensbaserede metoder, hvor tillid og faglighed er nogle af nøgleordene.

Professionel coaching

Coaching er en professionel metode, der er baseret på kompetencer udledt af evidensbaseret forskning. Som kræver omfattende certificeret uddannelse og erfaring for at mestre til fulde. Jeg er uddannet og certificeret i både Enneagrammet, NLP og Kognitiv Terapi.

Hvad er en god coach?

Som Coach ser jeg mig selv som et redskab, som kan anvendes i samtalen. En god Coach er en samarbejdspartner, man kan styrke sin udvikling igennem. Så man selv finder en måde at klare en konkret udfordring på og de udfordringer, der kommer i fremtiden.

Min tilgang til Coaching

I coachingprocessen når vi ind til motivationen, kompe­tencerne og drivkraften, der kan hjælpe dig i mål. Som Coach tilbyder jeg en professionel, medmenneskelig og løsningsorienteret tilgang i mit arbejde.

Du får værktøjerne

Ved Professionel Coaching i Aarhus eller som Online Konsultation, giver jeg dig redskaber hvormed du bliver i stand til at forbedre dine personlige ressourcer. Og du vil kunne erhverve de værktøjer, der er brug for, for at du kan nå de mål og få de resultater du ønsker dig.

Erfaren master Coach

Vælg Professionel Coaching i Aarhus eller som Online Konsultation hos mig. Hvor uddannelse, certificering og 25+ års erfaring er tilstede, for at give dig den bedste forudsætning for at nå dine mål.