Hypnose hypnoterapi hypnose-terapi kort fortalt.

Hypnose hypnoterapi hypnoseterapi kort fortalt


Hypnose hypnoterapi hypnoseterapi kort fortalt. Mange spørger om hypnose i Aarhus (eller som digital konsultation hjemme hos dig selv) er for alle? Ja – hypnose er for både børn, unge og voksne. Det har vist sig at næsten alle mennesker kan hypnotiseres. Nogle har meget nemt ved at gå i hypnose og ind i den hypnotiske trancetilstand, og det er kun meget få personer der er næsten upåvirkelige. Professionel hypnose hypnoterapi hypnoseterapi er for alle.

Hypnose – en evne der er medfødt

At kunne gå i en hypnotisk trancetilstand er en evne vi er født med. En evne der er forholdsvis stabil gennem hele livet. Man kan sammenligne det lidt med evnen til at dagdrømme, og det er den samme tilstand vi befinder os i lige inden vi falder ind i søvnen.

Hypnose er virkningsfuldt

Hypnose er et virkningsfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste og dybere niveau i sindet (kaldes også underbevidstheden). Man er i en afslappet og koncentreret tilstand og modtagelig for nye forslag. Og i denne tilstand har forskning vist at man har en mere direkte adgang, til hurtigt at kunne få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Hypnose – anerkendt behandlings form

Hypnose er en anerkendt og seriøs behandlingsform ved psykiske problemstillinger og fysiske lidelser. Hypnose kan anvendes til alle former for ønskede forandringsprocesser. Lige fra at bearbejde stress, angst, depression, søvnløshed, sorg, krise, fjerne traume, OCD, dårlige vaner, smertelindring, fobier og til at holde op med at ryge eller tabe sig.

Forskning viser at hypnose virker

Forskning viser eksempelvis, at det er en effektiv metode til at lindre eller fjerne symptomer på migræne, tinnitus, kroniske smerter og lindre ubehag ved kemobehandling i forbindelse med kræft.

Faggrupper der bruger hypnose

Flere og flere psykologer og psykoterapeuter bruger hypnose som led i deres behandling. Man bruger ordet hypnoterapeut eller hypnoseterapeut om personer, der anvender hypnose, som en del af den terapi de tilbyder. Mens en hypnotisør i Danmark er en person med en kort uddannelse, der typisk kun bruger hypnose til at fjerne et symptom (eksempelvis hovedpine) eller en last (eksempelvis rygning).

Hypnose afhjælper problemer

Trancetilstanden som er en central del af hypnoseterapien, kan i behandlingsmæssig sammenhæng anvendes til at afhjælpe en række fysiske og psykiske problemer.

Læs mere om hypnose og hypnoterapi

Hypnose hypnoterapi hypnoseterapi kort fortalt er kun en lille del af fortællingen om hypnose. I nedenstående links kan du læse mere om hvad der kan behandles med hypnose og hypnoterapi og hvad hypnose og hypnoterapi er.

Du kan også læse meget mere om hypnose på Netdoktor.dk i linket her: Hypnose – en genvej til det ubevidste

Jeg hedder Gunvor Videsen

.

Hypnose, Coaching, Parterapi og Psykoterapi v/Psykoterapeut Gunvor VidesenJeg har arbejdet med voksne, unge og børn i mere end 25 år. Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF og har dermed en 4 årig anerkendt og godkendt psykoterapeut uddannelse bag mig. Derudover er jeg bla uddannet Master Hypnoterapeut, Master NLP terapeut og Master Enneagram Coach.