Børne Hypnose kort fortalt.

Børne Hypnose Hypnoterapi/Hypnoseterapi


Børne Hypnose Hypnoterapi/Hypnoseterapi med børn kan være yderst effektiv til behandling af børns problemer. I modsætning til voksne, er børn generelt mere modtagelige for hypnose og hypnoterapi/hypnoseterapi. Fordi de er langt mere suggestible.

Børn har en levende fantasi

De har en levende fantasi, som gør det meget lettere at få adgang til det ubevidste og skabe den ønskede forandring. Som et resultat af dette, kan hypnose med børn medføre effektive resultater meget hurtigt.

Alle kan hypnotiseres

Alle børn kan hypnotiseres, men det er forskelligt, hvor dyb en trance barnet kommer i. For at få mest muligt ud af hypnose, kræver det, at man føler sig tryg ved at få hypnose og har tillid til mig som  hypnoterapeut/hypnoseterapeut. Derfor vil jeg altid nænsomt fortælle, hvad hypnose går ud på.

Naturlig trancetilstand

Den hypnotiske trancetilstand er en tilstand, som vi alle og især børnene behersker og helt naturligt kommer i flere gange om dagen. Det sker, når barnet falder i staver og stirrer ud i luften, når det dagdrømmer eller lever sig fuldstændig ind i en god leg. I de situationer er barnet ikke helt bevidste om, hvad der foregår i sig selv eller rundt omkring sig selv.

Kontakt til det ubevidste sind

Men barnet har kontakt med sit ubevidste sind og har spontant adgang til dets evner, ressourcer og informationer. Hypnose udnytter barnets naturlige evne til at komme i en trancetilstand og være modtagelig over for positive forslag

Forskellige teknikker

Som hypnose og hypnoterapeut/hypnoseterapeut bruger jeg en række forskellige teknikker med børn når jeg behandler med børne hypnose.

Børn er gode til at bruge teknikker

Herunder visualisering, historier, og rollespil, som f.eks. at forestille sig at tage del i deres foretrukne tv-program eller en film. Når man arbejde med børn er det næsten kun fantasien der sætter grænserne. Børn er rigtig gode til at bruge teknikkerne i hypnose og går ind i det som en god leg og lære at takle deres udfordringer igennem hypnose. Børne Hypnose Hypnoterapi/Hypnoseterapi er nænsom og alligevel effektiv.

Jeg hedder Gunvor Videsen

.

Hypnose, Coaching, Parterapi og Psykoterapi v/Psykoterapeut Gunvor VidesenJeg har arbejdet med voksne, unge og børn i mere end 25 år. Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF og har dermed en 4 årig anerkendt og godkendt psykoterapeut uddannelse bag mig. Der ud over er jeg bla uddannet Master Hypnoterapeut, Master NLP terapeut og Master Enneagram Coach.